Диан Иванов, който посегна на съпругата си и нейния баща

...
 
Диан Иванов, който посегна на съпругата си и нейния баща
Коментари Харесай

Мъжът набил жена си и баща й в Бургас остава в ареста

 

Диан Иванов, който посегна на брачната половинка си и нейния татко пред очите на малолетната си щерка остава в ареста, реши районният съд в Бургас, съобщи 24 часа.

Според магистрати той не би трябвало да е на независимост поради високата публичната заплаха на осъщественото действие. Освен това има данни, че Иванов не за пръв път протяга ръка на брачната половинка си.

Има и действителна заплаха обвиненият да се укрие, защото живее в чужбина и възнамерявал скоро още веднъж да замине зад граница.

В правосъдната зала Иванов сподели, че позволил неточност и съжалява за стореното. Дори акцентира, че със брачната половинка си имали 20-годишен брак.

Пред съда 45-годишният мъж изиска по-лека мярка за неотклонение, само че бе оставен ареста, каквото бе настояването на държавното обвиняване.

Иванов бе арестуван в нощта против 2 август, след сигнал от брачната половинка му. В припадък на гняв и под въздействието на алкохола, Диан блъснал с юмруци по лицето жена си и нейният татко на 78 година Грозната сцена се разиграла пред очите на 16-годишната им щерка.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР